CONTACT

HARDWARE-CNC.nl
(Whitesocks-engineering)
Eerste Molenweg 28a
1261TD Blaricum
Nederland

E-mail: Info@Hardware-cnc.nl
K.v.K.: 32055328

Algemene- en Levervoorwaarden

Wij zijn te bereiken via mail: Info@HARDWARE-CNC.nl (voo28rkeur) of op +31 (0)35-8888 107 .

Op afspraak kunt u ook producten ophalen van maandag t/m vrijdag tussen 8.00-17.00 uur.

VERZENDING

  • We proberen zo spoedig mogelijk bestellingen te verzenden. Meestal binnen een dag.
  • Zelf ophalen; Bij spoed, neem contact op via mail of telefoon.
  • DHL-Parcelshop; Bij deze keuze word het pakket gestuurd naar een lokaal afhaal punt in de buurt van opgegeven adres. LETOP: Besteld u een groter product dan 80cm, dan kunt u GEEN gebruik maken van DHL Parcelshop.
  • Avondbezorging: Besteld u op werkdagen maandag t/m donderdag  dan zal het pakket, onder voorbehoud, de volgende avond worden aangeboden. Besteld u op vrijdag, zaterdag of zondag, dan zal het pakket, onder voorbehoud, op maandag avond worden aangeboden.

LEES DEZE PUNTEN AUB:

– U kunt producten binnen 14 dagen retour sturen. Graag vernemen wij wel de reden. Producten moeten wel ongeopend en onbeschadigd in de verpakking zitten. Retour dient in overleg per mail geregeld te worden. Terug betaling binnen vijf werkdagen.

– Wij verzenden via DHL. Wij doen ons best zendingen op tijd in te leveren bij DHL, maar kunnen vertraging soms niet verkomen. We zijn niet aansprakelijk voor vertraging bij levering door DHL. U krijgt altijd een track&trace number van DHLsysteem. Als DHL in de detailpagina aangeeft dat zij geleverd hebben nemen wij dit aan als feit en is voor ons het order afgehandeld.  Wij zijn verder niet verantwoordelijk voor de zending/order na dit punt.

– Wij leveren binnen 48 uur uit, tenzij anders aangegeven bij het product.

– Tijdens uit checken kunt u alle voorwaarden door lezen. Uw kunt ook voor betaling dan eventueel het order intrekken.